Huurwel

Profiel

Huurwel B.V. is een dochteronderneming van Newomij B.V. (Nederlandsche Woningfinanciering-Maatschappij). Newomij is opgericht in 1958 en is een grote particuliere vastgoedinvesteerder in Nederland. Het kantoor van Newomij en Huurwel is gevestigd in Naarden.

Huurwel verzorgt het commercieel, administratief en technisch beheer van de vastgoedportefeuille van Newomij en de aan haar gelieerde ondernemingen. Onze werkzaamheden zijn er op gericht de waarde van het vastgoed voortdurend te verbeteren. Dit betekent enerzijds dat wij ernaar streven dat onze gebruikers tevreden zijn en anderzijds dat onze objecten in goede staat verkeren. Persoonlijk contact met onze gebruikers staat voorop. Huurwel is ook bij verhuur de actieve partner, die zorgt voor onderhoud en reparatie. Huurwel is het centrale aanspreekpunt voor huurders, potentiële huurders en makelaars.

De door Huurwel beheerde vastgoedportefeuille van Newomij bestaat uit een gevarieerd aanbod van vastgoed, waaronder: woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkels.

Op onze website Huurwel.nl vindt u het actuele aanbod van vastgoed uit de portefeuille van Newomij. Naast het actuele aanbod is op de website tevens een selectie van objecten uit de portefeuille te bekijken.